ENKHUIZEN - Op zaterdag 18 december van 11:00 – 12:00 uur zijn peuters en kleuters (3-6 jaar) uitgenodigd voor de snuffelochtend Kerst in de stal! Deze ochtend ontdekken kinderen het kerstverhaal, gezien door de ogen van de dieren in de stal. Heb jij kerst al eens meegemaakt in een echte stal? Grijp nu je kans!

In een sfeervol kerstverhaal maken de kinderen kennis met een man, een vrouw en vooral heel veel dieren. Tijdens het interactief voorlezen van dit verhaal, kunnen de kinderen meedoen met alle dierengeluiden of gezellig luisteren bij een (groot-)ouder op schoot. Na het verhaal knutselen we zelf een dierenstal, zodat je het verhaal thuis nog eens na kunt spelen. In de stal van onze kinderboerderij mogen we de dieren natuurlijk bekijken en knuffelen.

In samenwerking met Rita Hooijmans van LEV! Educatie, organiseren wij deze activiteit speciaal voor de kerstvakantie. De prijs is €4 per persoon (ook de volwassenen) en natuurlijk is er drinken met iets lekkers bij. Om dit kerstverhaal coronaproof te houden is er een beperkt aantal deelnemers mogelijk. Daarom is reserveren noodzakelijk: reservering@hertenkampenkhuizen.nl