Bewolkt6.6 ℃

Pedicure Enkuizen in Enkhuizen

Pedicure Els Bij U Thuis

Hallo, ik ben Els van Breemen. Sinds 2009 verzorg ik de voeten van vele cliënten. Voeten zijn geweldig belangrijke en onmisbare hulpmiddelen. We belasten ze intensief en ze verdienen de best mogelijke verzorging. En zo af en toe een verwenbeurtje!

Ik ben in het bezit van het vakdiploma Medisch Pedicure en beheers de verzorging van "probleemvoeten" als de diabetische voet en de reumatische voet. Voordat ik Medisch Pedicure werd, werkte ik meer dan 25 jaar in de gezondheidszorg als Verpleegkundige wat een buitengewoon goede basis is voor het vak Medisch Pedicure.

Ik werk in een goed geoutilleerde praktijkruimte waar ik uw voeten perfect kan verzorgen. Mocht het voor u niet mogelijk zijn om naar de praktijk te komen dan verzorg ik uw voeten bij u thuis.

Al jaren verzorg ik de voeten van vele trouwe klanten uit Enkhuizen, Bovenkarspel Grootebroek Lutjebroek Hoogkarspel en Andijk.

Ik ben ingeschreven in het Kwalitieitsregister Pedicures.

VoetenTIP
Wandelen en blaren.

Tijdens het (lange afstands-) wandelen kunt u last krijgen van blaren. Blaren ontstaan door wrijving van de voet in de schoen. Lange afstandwandelaars als militairen trekken in rustmomenten zweetsokken uit en schone sokken aan, geeft verlichting. Heeft u toch een blaar? Prik het niet door ook al gaat dat verlichting geven, als u dat doet heeft u een verhoogde kans op infecties. Plak een tijdelijke pleister, verwijder deze bij thuiskomst, was uw voeten goed, desinfecteer zo nodig met een ontsmettingsmiddel en plaats een speciale blarenpleister.

Uw zorgverzekering
Als u een diabetische of reumatische aandoening heeft is het mogelijk dat u de voetbehandeling die u van mij krijgt kunt declareren bij uw zorgverzekering. U kunt dit nalezen in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. Geeft u dit aan mij door. Op de factuur zet ik dan uw aandoening, uw verzekering en uw polisnummer.

Zoek een bedrijf in Enkhuizen:

Adres
Duizendroed 41
1602 KT  Enkhuizen
Telefoon
0228-314918
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Pedicure Enkuizen. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map