Enkhuizerdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Zwaar bewolkt17.5 ℃

Onder de Wester in Enkhuizen

Bezoekadres:

Onder de Wester

Westerstraat 113
1601AD Enkhuizen
0228-322060
info@onderdewester.nl
http://www.onderdewester.nl

Onder de Wester

is sinds juni 2012 niet meer weg te denken uit de binnenstad van Enkhuizen, voor koffie met huisgemaakt gebak, high tea, -wine, -beer, lunch, borrel, proeverijen(tapas) en diner. De redding van een Rijksmonumentje, dat op instorten stond, het glas gebroken, de muren gescheurd. Door iedereen opgegeven en betreurd. Daar is in 2012 heel veel gebeurd. Haar schuine muren werden gestut. Het dak en asbest verwijderd, de muren geschraapt. Voor de restauratie en inrichting werd door de vereniging Oud Enkhuizen de Pieter de Vries prijs uitgereikt als waardering voor het redden van dit prachtige rijksmonument.

Onder de Wester … uw rustpunt of juist startpunt van de dag. Uw wegdompeling in andere sferen terwijl u geniet van mediterraans getinte gerechten. Genieten van een authentiek eigentijdse sfeer en het heerlijke lommerrijke terras aan het historische plein van het voormalig Burger Weeshuis.

Foto's van Onder de Wester

Onder de Wester image 1
Onder de Wester image 2
Onder de Wester image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Onder de Wester. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map