Het antwoord is JA! Stoppen met piekeren dat kan. Zomaar! Mede door de economische situatie en andere negatieve berichten uit de media laten mensen zich inspireren om een zo rampzalig mogelijk beeld te maken van wat er allemaal mogelijk zou zijn. Of … pieker jij juist vanwege WERK gerelateerde problemen. Of is het je RELATIE waar je maar over blijft malen. Het resultaat is dat je je onzeker en naar voelt zodra je aan de toekomst denkt. Het is goed om je te realiseren dat deze rampenvoorstelling van de toekomst niets anders is dan een illusie.

Ten eerste is het bijna onmogelijk om exact te voorspellen wat er gaat gebeuren in de toekomst. Je kunt op basis van gebeurtenissen van de afgelopen tijd wel een soort schatting maken van wat er gaat gebeuren de aankomende tijd, maar je weet het nooit helemaal zeker. Het blijft altijd gissen en fantaseren. Als je dan toch aan het gissen en fantaseren bent, kun je beter je BREIN TRAINEN een zo mooi mogelijk beeld te fantaseren over de toekomst. Als je dat doet heb je meer kans dat je vervolgens ook de acties gaat ondernemen, die bij het mooie toekomstbeeld horen en voor je het weet wordt de kans groter, dat dit positieve toekomstbeeld werkelijkheid wordt.

Ten tweede is het goed om dat wat er gaat gebeuren los te leren koppelen van EMOTIES. Als het een tijdje tegenzit in ons leven hebben we al snel de neiging om onszelf te identificeren met de situatie en te gaan denken, dat het volkomen terecht is om ons slecht te voelen. Ook al komt er een periode aan waarin het allemaal een beetje tegen zit, dan kun je jezelf nog steeds trainen om je goed te blijven voelen. Dit is niet altijd makkelijk, maar als je er dagelijks in traint om je goed te voelen door bijvoorbeeld NLP toe te passen dan word je er vanzelf steeds beter in.

Voor meer informatie check de website www.unchainyourbrain.nl , mail info@unchainyourbrain.nl of bel 06-28886657

Wat doe jij?
Slaap lekker òf blijf je liever de hele nacht liggen woelen?