Enkhuizerdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Matige regen4.5 ℃

Longevity Praktijk Saskia Smit t.h.o.d.n. LifeStyle Coaching Nederland in Enkhuizen

Bezoekadres:

Longevity Praktijk Saskia Smit t.h.o.d.n. LifeStyle Coaching Nederland

Westerstraat 206c
1601AR Enkhuizen
06-10560153
saskiasmit_lscnl@hotmail.com
http://www.lscnl.org

LifeStyle Coaching Nederland

Wie is LSCNL?
Bij LifeStyle Coaching Nederland vind je een coach die samen met jou ontdekt wat goed voor je is. Je krijgt maatwerk op het gebied van voeding, beweging, en ontspanning. Door andere keuzes te maken, betere voeding, een betere leefstijl krijg je een energieker en gezonder leven! Wij spreken dan ook van leefstijloptimalisatie, waarbij onze zuiver holistische aanpak onherroepelijk leidt tot de best mogelijke versie van jezelf en dus longevity.

Wat doet LSCNL?
De leefstijlcoaches van LifeStyle Coaching Nederland werken volgens een unieke methode. Deze is erop gericht het beste uit jou naar boven te halen. Door verandering van voeding, verandering van keuzes en verandering van leven.

Stap voor stap.
Waarom je leeftstijl veranderen met een coach?
Voeding: volhouden…, niet snaaien…, maar dat zoet is zo lekker. Beweging: je weet wel dat het moet…, maar er is altijd een reden om het niet te doen. Ontspanning: om voldoende te slapen moet ik op tijd naar bed…, maar dat werk…
Je coach van LifeStyle Coaching Nederland maakt je stap voor stap bewust van alle dagelijks gemaakte keuzes. Reflecteert wekelijks met je, laat jou zelf doelen stellen, motiveert je, waardoor de verandering kan worden vastgezet in je systeem.

Ideologische organisatie
Bij ons gaat ‘welzijn boven welvaart’ en wij hechten in hoge mate waarde aan de eerlijkheid, betrouwbaarheid en oprechtheid van onze coaches en het management. Daarmee zijn wij een bedrijf wat je jammer genoeg in deze tijd niet vaak meer tegenkomt. Bij ons is de mens weer belangrijk in plaats van enkel het bedrijfsresultaat. Geld verdienen is daarbij oké, zolang het in alle redelijkheid gebeurt en met respect voor onze medemens.

Historie
De naam LifeStyle Coaching Nederland werd voor het eerst gebruikt in februari 2010. Er werden op dat moment al zelfstandig werkende coaches opgeleid door de oprichters Lucas Bouquet en Frans Kemper. Wat echter ontbrak was een paraplu om deze coaches een duidelijke meerwaarde te geven. Die paraplu werd LifeStyle Coaching Nederland. Steeds worden er verbeteringen doorgevoerd die LifeStyle Coaching Nederland nóg verder professionaliseren en daarmee steeds significanter onderscheiden van organisaties die zeggen iets soortgelijks te doen.

the-founders
LifeStyle Coaching Nederland is een succesvolle professionele organisatie die als doel heeft om chronische ziekten aanzienlijk te beperken, in het verlengde daarvan de kosten in de gezondheidszorg te verlagen en het verdriet door ziekte bij de individuele mens en zijn omgeving te vermijden.
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Longevity Praktijk Saskia Smit t.h.o.d.n. LifeStyle Coaching Nederland. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map