Bewolkt15.7 ℃

Lagosse Chocolade B.V. in Heerhugowaard

Ons bedrijf kenmerkt zich sinds 1991 door een persoonlijk karakter, flexibiliteit, vakmanschap en liefde voor onze producten. Daarnaast staan wij op scherp wanneer nieuwe kansen zich voordoen op de markt. U kunt als klant dus rekenen op de nieuwste producten en technieken, die met passie gemaakt worden door ons ruim twintig koppen tellende team.Uw product wordt volledig binnen de vier muren van ons pand in Heerhugowaard gemaakt. Zo hebben we bijvoorbeeld een eigen zeefdrukkerij bij Lagosse en een eigen dieptrekafdeling. Dit garandeert niet alleen flexibiliteit, maar ook een accuraat productieproces, onafhankelijkheid en een snelle levering.

“Al meer dan 25 jaar staat het team van Lagosse bekend als betrouwbaar, vakbekwaam, innovatief en servicegericht.”

Onze specialiteit
Inmiddels zijn wij geruime tijd toonaangevend op het gebied van bedrukte chocolade. U kunt uw bedrijfslogo of een wensboodschap naar keuze laten drukken op tal van producten: wenskaarten, -repen, pralines en sinds kort kunt u ook uw eigen chocoladespelletje laten bedrukken. Dit is uiteraard slechts een kleine greep uit ons assortiment, klik voor een volledig overzicht hier.

100% (H)eerlijke chocolade
Lagosse geeft om mens en milieu. Daarom werken wij elk jaar hard om de juiste certificaten en keurmerken te behalen of behouden. Op die manier profiteren u en wij niet alleen van de heerlijke chocolade van Lagosse, maar zij die het rond de evenaar voor ons verbouwen ook.

Foto's van Lagosse Chocolade B.V.

Lagosse Chocolade B.V. image 1
Lagosse Chocolade B.V. image 2
Lagosse Chocolade B.V. image 3
Lagosse Chocolade B.V. image 4
Lagosse Chocolade B.V. image 5

Zoek een bedrijf in Enkhuizen:

Adres
Einsteinstraat 18
1704 RT  Heerhugowaard
Telefoon
072-5745584
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Lagosse Chocolade B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map