Onbewolkt4.3 ℃

Kinderpraktijk Theone B.V. in Hoorn nh

Bezoekadres:

Kinderpraktijk Theone B.V.

Verlengde Lageweg 19
1628PM Hoorn nh
0229-840581
info@kinderpraktijktheone.nl
https://kinderpraktijktheone.nl/

Kinderpraktijk Theone B.V.

Op 1 maart 2019 opende Kinderpraktijk Theone haar 2e locatie in Hoorn. Ze blijft in De Bloesem in Wognum met vier behandelruimtes en heeft in Hoorn nu drie behandelruimtes in het pand van MixHoorn. De reden is dat een groot deel van haar klanten uit de gemeente Hoorn komen en de praktijk groeiende is. MixHoorn is gelegen in de nabijheid van de meeste middelbare scholen van Hoorn en daarom is voor deze locatie gekozen. Momenteel werken 14 medewerkers bij Kinderpraktijk Theone.

Naast verschillende individuele therapieën en ouderbegeleiding biedt Kinderpraktijk Theone trainingen. Kinderen pikken veel op tijdens een training, omdat ze van elkaar leren. Kijk voor meer informatie en het volledige aanbod op www.kinderpraktijktheone.nl.

De training “Ik kies voor zelfcontrole” is voor kinderen van 9-12 jaar. In deze training leer je om de baas te zijn over je eigen gevoelens en gedrag. Je leert om rustiger te reageren, zodat je op een positieve manier met anderen kunt omgaan. Daar krijg je ook meer zelfvertrouwen van!

De training “Rots en Water” is voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar (verschillende groepen) met weinig zelfvertrouwen, die moeilijk ‘nee’ kunnen zeggen, gepest worden of zelf iemand pesten of moeite hebben in de omgang met andere kinderen

De training “Bootcamp” is nieuw en is voor kinderen van 7 tot 12 jaar, die motorisch onvoldoende aansluiten bij hun leeftijdsgenoten. Hierdoor is het voor hen lastig mee te komen met sport- en spelactiviteiten. In deze training wordt hun kracht, motorische coördinatie en conditie verbeterd. Dit heeft een positief effect op hun sociale leven, en hun zelfvertrouwen en zelfbeeld wordt vergroot.

Foto's van Kinderpraktijk Theone B.V.

Kinderpraktijk Theone B.V. image 1
Kinderpraktijk Theone B.V. image 2
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Kinderpraktijk Theone B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map