Onbewolkt4.3 ℃

Helder Advies B.V. in Westwoud

Bezoekadres:

Helder Advies B.V.

Wijzenddijkje 9
1617KZ Westwoud
06-54291680
info@ooregisseur.nl
http://www.ooregisseur.nl

Helder Advies B.V.

De missie van OOR is om de meest geschikte opvolger te koppelen aan het meest geschikte bedrijf en op deze wijze de continuïteit te borgen. Als subdoelen kunnen worden gedefinieerd:

Talentvolle opvolgers de kans bieden om de opvolging in een voor hen geschikt bedrijf te realiseren, zonder dat zij beschikken over relevant eigen vermogen. Er zijn veel mensen met de skills om een bedrijf te leiden, echter zij worden door het ontbreken van eigen vermogen buiten het verkoopproces gehouden.

Verkopers van bedrijven de kans bieden om de verzilvering van de overname tegen een redelijk rendement en laag risicoprofiel te beleggen. De verkoper is gebaat bij de oplossingen van OOR omdat hij belegt in een bedrijf dat hij kent (zijn eigen bedrijf) met de door hem beoordeelde en aangetrokken opvolger. Op deze wijze realiseert hij een belegging met redelijk tot hoog rendement met een laag risicoprofiel.

Daar komt bij dat de verkoper, in tegenstelling tot wat nu veel voor komt, de eerste hypotheek- en pandrechten heeft en dat hij aan het roer zit als het minder gaat.

Nu is het vaak zo dat bij zwaar weer, de bank de andere partijen verplicht tot bijstorting of versnelt het krediet afgelost wil zien. De achtergestelde lening van verkoper heeft dan een hoog risicoprofiel en alle zekerheden in eerste verband berusten bij de bank.

De economische bedrijvigheid in de regio te behouden en niet verloren te laten gaan (behoud van werkgelegenheid). Dit vinden wij een zeer belangrijk punt. We hebben dit reeds gepresenteerd bij diverse ondernemers, notarissen, vermogensbeheerders en alleen maar positieve reacties gekregen. Het is fair en in evenwicht.

Foto's van Helder Advies B.V.

Helder Advies B.V. image 1
Helder Advies B.V. image 2
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Helder Advies B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map