ENKHUIZEN - Het Westfriesgasthuis verzorgt op dinsdagavond 27 november samen met de Parkinson Vereniging een informatieavond. De avond is bedoeld voor mensen met Parkinson en hun partners, familieleden en mantelzorgers. Tijdens de avond houdt neuroloog Pieter Nederveen een presentatie over blaasproblemen bij Parkinson. Daarnaast spreekt Carla Aalderink, directeur van de Parkinson Vereniging, over wat de Parkinson Vereniging doet en wat u zelf kunt doen wanneer u zelf of in uw omgeving te maken krijgt met Parkinson.

Toegang
De voorlichtingsavond wordt gehouden in het personeelsrestaurant van het Westfriesgasthuis in Hoorn. Het inhoudelijke gedeelte start om 19.00 uur en wordt om 20.30 uur afgesloten. De zaal is geopend vanaf 18.30 uur. De toegang bedraagt 2 euro p.p. ten bate van het Parkinson Café Hoorn (West-Friesland). Dat kunt u voorafgaand aan de bijeenkomst contant voldoen.

Aanmelden
Wilt u erbij zijn op 27 november? U bent van harte welkom! U kunt zich aanmelden door vóór 24 november een e-mail te sturen naar patientenservicepunt@westfriesgasthuis.nl of te bellen via 0229-257613. We horen graag met hoeveel personen u komt.