ENKHUIZEN - Op woensdag 15 februari van 14.30 tot 16.30 uur organiseert het Senioren Overleg Enkhuizen een SOE-middag in de Nieuwe Doelen. Welwonen presenteert hier andere manieren van wonen voor senioren. De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor alle geïnteresseerden, maar is vooral gericht op senioren en/of hun begeleiders.

De grote zaal van de Nieuwe Doelen gaat om 14.00 uur open. Om 14.30 uur heet Elly Dangermond, voorzitter van het SOE, u van harte welkom. Harry Draaisma, directeur van Welwonen vertelt over de verschillende vormen van huisvesting voor senioren en over het nabuurschap dat een steeds belangrijkere functie in de huidige samenleving krijgt. Gerard Bergenhenegouwen presenteert impressies van drie bouwprojecten die op stapel staan.

Bij binnenkomst wordt u een kopje koffie of thee aangeboden en tijdens de pauze een hapje en een drankje.

Wat is SOE

Het Senioren Overleg Enkhuizen is een samenwerkingsverband tussen de PCOB, Senioren van Nu Enkhuizen i.o., de Zonnebloem, het Rode kruis, Helpende Handen en het welzijnswerk van Welwonen. Samen zetten deze organisaties zich in voor de belangen van senioren in Enkhuizen.