ENKHUIZEN - Op donderdag 11 mei is wijkagent Frank Meissen aanwezig in het Belevingscentrum Lekker Blijven Wonen in Hoorn. Hij geeft u tips over hoe u zich als oudere kunt wapenen tegen de babbeltruc waarmee criminelen kwaad willen. Maar ook over hoe u veilig over straat kunt en wat u kunt doen als u zich niet veilig voelt.

De wijkagent is aanwezig van 13.00 tot 15.00 uur. U bent van harte welkom om uw vragen te stellen en u te laten informeren. Vooraf aanmelden is hiervoor niet nodig. U vindt het Belevingscentrum Lekker Blijven Wonen aan het Kleine Noord 57 in Hoorn.

Gewijzigde openingstijden


Het Belevingscentrum is van donderdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur geopend. Op de volgende dagen is het Belevingscentrum gesloten:
•    donderdag 27 april - Koningsdag
•    vrijdag 5 mei - Bevrijdingsdag
•    donderdag 27 mei - Hemelvaartsdag

Noteer alvast in uw agenda


Op donderdag 18 mei kunt u een lezing volgen over de ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Technologie wordt steeds meer gebruikt in de gezondheidszorg en wordt ook wel e-health genoemd. Neem bijvoorbeeld een verpleegkundige die digitaal advies geeft via de tablet of een app waarmee uw cardioloog uw gezondheid volgt. Wat kunt u met e-health? Wat zijn de voor- en nadelen en voor wie is het geschikt? U hoort er alles over in de lezing van 13.30 tot 14.30 uur in het Belevingscentrum. Aanmelden kan nu al via: nini.vietor@thuissignaal.nl of 06-51514511.