WIJDENES - Vanaf woensdag 20 mei kan men zich inschrijven voor één van de veertien vrije kavels in Plan Sally te Wijdenes. De grootte van de kavels varieert van 471 tot 654 m2 (met uitzondering van de stolp) en de verkoopprijs start bij € 149.055 ex. btw. De kavels zijn ofwel aan het water gelegen of kijken uit op een parkje en mogen één woonlaag met kap bevatten. Inschrijven is mogelijk tot en met 17 juni 10.00 uur. Tegen die tijd wordt bekeken of een centrale loting mogelijk is of dat er een alternatieve toewijzing gaat plaatsvinden, bijvoorbeeld digitaal.

Over het plan

Woningbouwplan Sally krijgt haar entree aan het begin van de Kerkbuurt in Wijdenes en zal vanaf daar als een dorpslint richting Molenweg uitlopen. Het gaat in totaal om 62 woningen waarvan 14 vrije sector kavels, 10 sociale huurwoningen, 1 CPO project (2/1 kapwoning zelfbouw) en 36 projectmatige woningen. Sally krijgt een dorps karakter in een moderne eigentijdse architectuur. Bovendien wordt het plan groen en waterrijk en aantrekkelijk voor gezinnen door de aanleg van een nieuwe speelvoorziening en de ligging nabij de basisschool en sportvereniging. De woningen worden volledig gasloos gebouwd en Sally wordt daarmee de eerste energie neutrale wijk van Wijdenes!

Verkoopinformatie
Vanaf 20 mei is de digitale brochure met verkoopinformatie te downloaden vanaf www.drechterland.nl/plansally. Hier vindt u ook het digitale inschrijfformulier. De brochure is tijdens kantoortijden af te halen bij Streekgoed Makelaardij en Steneker en Van Westen, beiden gevestigd in Hoogkarspel. Voor vragen kunt u terecht bij projectleider Martin Groefsema via plansally@drechterland.nl of tel: 0228-534100.

Verkoop overige woningen
De verkoop van de 48 projectmatige woningen volgt over enkele maanden. Dan wordt ook bekend wie de projectontwikkelaar is.