GROOTEBROEK - Voor in de agenda: op 7 april speelt het Klimaatcircus in Dorpshuis de StekHet Klimaatcircus toert door de regio. Op donderdag 7 april is deze vrolijke, frustrerende, gekke en opbeurende Westfriese voorstelling over klimaatverandering te zien in Dorpshuis De Stek in Grootebroek. De toegang is gratis.

Westfriesland in de toekomst: ligt dat grotendeels onder water en gaan we met de boot naar school of werk? Of voelt elke dag van het jaar aan als hoogzomer en mogen we nog maar één keer in de week douchen?Het Klimaatcircus stoeit op beeldende wijze met de antwoorden op deze vragen en neemt het publiek mee op een klimaatreis door de tijd. Er zijn grote beeldschermen met prachtige beelden van onze aarde en het Westfriese land, korte quizjes en een energiek samenspel van twee acteurs. Het Klimaatcircus leidt het publiek door de wereld van klimaatverandering zoals je van een circus mag verwachten.

Gratis toegang: wel even aanmelden

Het Klimaatcircus trekt aankomende maanden door de regio en speelt op verschillende locaties in Westfriesland. De voorstelling is gratis toegankelijk en duurt een klein uur. Kijk op www.klimaatcircus.nl voor een preview, datums en locaties. Via deze website kun je je ook aanmelden. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

Voorstelling in Dorpshuis de Stek in Grootebroek

Op 7 april om 19.30 uur speelt het Klimaatcircus in Dorpshuis De Stek (Op den Hoef 36) in Grootebroek. Inloop is vanaf 19.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.indestek.nl.