ENKHUIZEN - Op maandagmiddag 10 mei deelde wethouder Dorus Luyckx taart uit bij Leviaan, ter lancering van het nieuwe logo van Stichting Iedereen Telt Mee. De participatielocatie van Leviaan is een leer-werkbedrijf voor mensen die moeite hebben om het tempo van de maatschappij bij te houden. Zij bouwen dagelijks onder deskundige begeleiding aan hun werk- en sociale vaardigheden. Onlangs kregen ze van Stichting Telt Mee de opdracht om een nieuw logo te ontwikkelen.

Stichting Iedereen Telt Mee
De Stichting Iedereen Telt Mee bestaat sinds 2015, vanuit de decentralisaties van het sociaal domein. De Stichting geeft uitvoering aan taken in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) en de Jeugdwet. Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Enkhuizen vormt het bestuur van de Stichting.


Wethouder Dorus Luyckx: “De samenwerking tussen Stichting Iedereen Telt mee en Leviaan is een goed voorbeeld van maatschappelijke initiatieven uit het sociaal domein die samenkomen. Ik wil alle deelnemers vanuit Leviaan bedanken voor het mooie werk dat is geleverd. Het nieuwe logo is een mooi startpunt voor een volledige huisstijl, waar inmiddels al aan gewerkt wordt door dezelfde groep.”