ENKHUIZEN - In de krokusvakantie, van maandag tot en met vrijdag 25 februari, is er van alles te doen en te beleven in het bezoekerscentrum 'Hertenkamp Enkhuizen' ! Leuke activiteiten om de prille lente te beleven.

Voor het hele gezin en natuurlijk ook voor opa's en oma's met de kleinkinderen is er een tuinvogel speurtocht in de natuurtuin uit gezet en je het grote kippenbordspel is weer in gebruik genomen. Met de materialen tas spel je het spel en leer je van alles over de kippenmanieren. Hiernaast wordt elke dag een workshop of een activiteit georganiseerd. Op maandag kun je het Boerenknecht diploma halen, maandag komt Luusie de lente vieren en op dinsdag een snuffelochtend "Koe en Tulpie", die natuurlijk ook in het teken van de lente staat. Op donderdag gaan we terug in de tijd naar de 'Jura tijdperk' en je krijgt een heus dinobotje te slijpen. Op vrijdag wordt er een vogelhuis getimmerd.

De workshop en activiteiten zijn divers en geschikt voor kinderen van 3 - jaar. De tijden en prijzen zijn ook verschillend. Kijk daarom op de website www.hertenkampenkhuizen.nl bij de kalender en geef je op. Kinderen jonger dan 9 jaar komen met begeleider. Het aantal deelnemers is beperkt.