ENKHUIZEN - Duurzaam ondernemen is toekomst gericht ondernemen. De horeca heeft direct te maken met maatschappelijke uitdagingen. Belangrijke thema’s binnen de branche zijn productiewijze van voedsel, afval, water, energie en voedselverspilling. Voedsel en energie worden duurder. Het loont om bewust en scherp in te kopen en slim te besparen.

Hoe u dat handig doet en van welke regelingen u gebruik kunt maken, hoort u tijdens de kennissessie. De uitnodiging en het programma kunt u hier bekijken: Uitnodiging lunchbijeenkomst horecaondernemers (PDF, 336.13 KB)

De kennissessie wordt u kosteloos aangeboden door de West-Friese gemeenten in samenwerking met Stichting Energieke Regio, Rabobank West-Friesland en RUD NHN. U bent welkom op één van de twee lunchbijeenkomsten (12.00-14.00) op:

Dinsdag 21 maart (bij Rabobank Zwaagdijk) of
Maandag 27 maart (Gemeentehuis Hoorn)

Aanmelden
Het aantal gereserveerde plaatsen is beperkt. De reserveringen gaan op volgorde van binnenkomst. Aanmelden kan per mail naar l.dekruif@prisma-advies.nl . Vermeld in de mail uw naam, bedrijfsnaam en op welke datum u wilt komen.