WEST-FRIESLAND - Na 2 eerdere succesvolle edities wordt er dit jaar weer een Kom Binnen bij Bedrijven Dag (KBBBD ) georganiseerd. Door het enorme succes van de afgelopen jaren is er besloten om dit jaar 6 dagen te organiseren i.p.v. 2 dagen.

Van 7 t/m 12 oktober 2019 ontmoeten inwoners, bedrijven, en onderwijs elkaar tijdens deze Kom Binnen bij Bedrijven Dagen. Meer dan 60 Westfriese bedrijven stellen hun deuren open voor potentiele werknemers, buurtbewoners en andere belangstellenden.

Kom Binnen bij Bedrijven Dagen
Zowel werkzoekenden als geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen in de keuken van een Westfriese onderneming. Hier worden werkzoekenden in de breedste zin van het woord bedoeld. Dit kan gaan om een baan, maar ook om een stageplaats (studenten), werkervaringsplaats of vrijwilligerswerk. Ook als je geïnteresseerd bent hoe het er in bepaalde bedrijven aan toe gaat, kun je je aanmelden.

Meld je aan!
Ben je werkzoekend? Of heb je gewoon interesse in een bedrijf in de regio? Meld je dan aan, inschrijven is mogelijk via www.kbbbd.nl.

Over de KBBBD
De Westfriese gemeenten voeren tussen 2015-2019 een Regionale Economische Agenda (REA) uit. Doel van de REA is het borgen en versterken van de economische vitaliteit in de regio. Een initiatief daarbinnen is de Kom Binnen bij Bedrijven Dag, dat de economie en arbeidsmarkt stimuleert. Inwoners, bedrijven en onderwijsinstellingen zoeken de verbinding om Westfriesland een energieke impuls geven.

KBBBD is een samenwerkingsproject tussen WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WerkSaam Westfriesland en UWV), Ontwikkelingsbedrijf NHN, de 7 Westfriese gemeenten en de Westfriese Bedrijvengroep (WBG).