ENKHUIZEN - Wie tijdelijk niet genoeg inkomen heeft om rond te komen kan een bijstandsuitkering aanvragen bij WerkSaam Westfriesland. WerkSaam heeft in Enkhuizen een inloopspreekuur op het Stadskantoor aan Hoogstraat 11. Enkhuizers die vragen hebben over inkomen of werk kunnen daar zonder afspraak langskomen.

Inloopspreekuur voor vragen of hulp


Wie hulp nodig heeft bij het aanvragen van bijstand, een DigiD, het invullen van een inkomstenverklaring, het schrijven van een sollicitatiebrief, of wie ondersteuning nodig heeft bij het zoeken naar een geschikte baan kan contact opnemen met WerkSaam. Dit kon al via een mail naar inkomen@werksaamwf.nl of via de website https://www.werksaamwf.nl/mijn-werksaam/uitkering-aanvragen. Inwoners van Enkhuizen kunnen nu ook op een inloopspreekuur terecht. Dit kan zónder afspraak.

Tijdstip: elke donderdag van 10.00 - 12.00 uur Locatie: Stadskantoor Enkhuizen, Hoogstraat 11, Enkhuizen

Makkelijker maken Wim Hoogervorst, wethouder Samenleving: ‘Met het instellen van dit spreekuur hopen we de dienstverlening te verbeteren voor onze inwoners die wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. Dat doen we samen met partners zoals WerkSaam. Zo werken we aan het creëren van een samenleving waarin iedereen mee kan komen. Zodat het prettig wonen, werken en leven is in Enkhuizen.

Mensen kunnen ook terecht in gemeenten Stede Broec en Hoorn Naast het inloopspreekuur in Enkhuizen is er ook een locatie in Stede Broec op de woensdagochtend en in Hoorn op de donderdagmiddag. Voor tijdstip en locatie, zie: https://www.werksaamwf.nl/contact/werksaam-cafe