ENKHUIZEN - Op donderdag 21 september a.s. organiseert GGZ Noord-Holland-Noord een informatieavond over depressie. Familieleden, mantelzorgers en direct betrokkenen zijn van harte welkom!

Antwoord op vragen

Depressie komt veel voor, iedereen kan in zijn leven te maken krijgen met een depressie. Bij zowel kinderen, jongeren als volwassenen en ouderen komen depressies voor. Een depressie heeft niet alleen invloed op het leven van de persoon in kwestie, maar ook op dat van zijn of haar omgeving. Als de depressie niet vanzelf overgaat en behandeling noodzakelijk is, komen veel mensen uiteindelijk in aanraking met de geestelijke gezondheidszorg. Dan ontstaat vaak een behoefte om antwoorden te krijgen op veel vragen.

Wat is een depressie? Hoe ontstaat het? Welke behandelingen zijn er mogelijk? Wat voor medicijnen bestaan er? Wat zijn de gevolgen voor de omgeving? Hoe kan familie het beste met een depressieve naaste omgaan? Waar kan ik op zoek naar meer informatie? Deze vragen en nog veel meer komen aan de orde tijdens de informatieavond.

  • donderdag 21 september 2017
  • van 19.00 tot ongeveer 21.00 uur
  • GGZ Noord-Holland-Noord, locatie Hoorn, Maelsonstraat 1

Aanmelden

De entree is € 3,-. Reserveren is gewenst en kan via de receptie van GGZ Noord-Holland-Noord, locatie Hoorn. Telefoon: 088 65 65 010, vervolgens vraagt u naar de locatie Hoorn.