ENKHUIZEN - Afgelopen woensdag zijn de eerste bewoners gearriveerd in de crisisnoodopvang in Enkhuizen. De mensen hebben een goede verhuizing vanuit Bergen achter de rug en zijn blij met de locatie die in Enkhuizen gerealiseerd is.

Er is een grote betrokkenheid vanuit de inwoners van onze gemeente. We ontvangen vragen over vrijwilligerswerk en het doneren van spullen. Vrijwilligers zijn van harte welkom en kunnen zich per e-mail aanmelden bij het Vrijwilligerspunt (graag onder vermelding van ‘vrijwilligerswerk opvang vluchtelingen Enkhuizen’).

Nog geen behoefte aan spullen

Op dit moment is er nog geen behoefte aan spullen. We laten de mensen eerst tot rust komen. De locatiemanagers inventariseren daarna waar behoefte aan is. Als we weten wat de mensen nodig hebben dan geven wij dit via onze website aan. Aan andere dingen is dan, hoe goed bedoeld ook, op dat moment geen behoefte.

Wilt u toch op dit moment al iets bijdragen en kunt u geen vrijwilligerswerk doen? Dan is het altijd leuk om een kaartje of een tekening op te sturen naar Crisisnoodopvang, Sluisweg 1, 1601 MB Enkhuizen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de crisisnoodopvang of heeft u vragen? Op de pagina Crisisnoodopvang op deze website vindt u veelgestelde vragen over crisisnoodopvang in het algemeen en specifiek in Enkhuizen. Staat uw vraag er niet tussen? Dan kunt u uw vraag mailen naar Veiligheidsregio Noord-Holland Noord.