ENKHUIZEN - Het Zuiderzeemuseum is jarig! Namens het college van burgemeester en wethouders feliciteert men het museum van harte met hun 75-jarig bestaan. En het museum heeft een leuke traktatie voor de inwoners van Enkhuizen klaar staan.

Kom op bezoek!

Het Zuiderzeemuseum nodigt de inwoners van Enkhuizen uit om het 75-jarig bestaan mee te vieren met een gratis bezoek op zondag 23 april. Het museum is blij met de mooie plek in Enkhuizen en doet graag iets terug speciaal voor de inwoners. Daarom viert het museum zijn verjaardag op 23 april samen met zoveel mogelijk stadsgenoten. De straten en bruggen in het buitenmuseum zijn versierd en er zijn tal van feestelijke activiteiten! In het buitenmuseum staan de schijnwerpers op drie grote, traditionele volksfeesten, die ook nu nog jaarlijks worden gevierd: Koningsdag, het bloemencorso en de kermis. Viert u ze op 23 april in het museum mee?

Tickets

De gratis tickets zijn, zo lang de voorraad strekt, uitsluitend online verkrijgbaar via speciaal.zuiderzeemuseum.nl. Kies de gewenste starttijd, vul uw verdere gegevens in en ontvang de gratis tickets voor u en uw huisgenoten in de mailbox.