ENKHUIZEN - In het Stadhuis is de komende twee maanden een expositie te zien van de jonge kunstenaar Sorin. Hij werkt bij Bakkerij 5, een dagbestedingslocatie van Esdege-Reigersdaal, in Enkhuizen. Hier worden heerlijke taarten, cakes en koekjes gebakken. Sorin zorgt ervoor dat deze heerlijkheden prachtig verpakt worden. Hij versiert de taartdozen in allerlei thema’s. Zo heeft u naast een lekkere taart meteen een kunstwerkje in huis.


Bij de expositie ziet u een instructieboekje voor bv appeltaart, benodigd materiaal, voorgeschreven kleding en natuurlijk veel getekende taartdozen. Sorin gebruikt hiervoor voornamelijk viltstift. Vanuit hygiëne oogpunt is dit het meest geschikt. Sorin bedenkt zelf een thema, bv feestdagen, seizoenen, sport. Op verzoek tekenen vindt hij nog leuker, dus wilt u een passende tekening voor een verjaardag, diploma of andere gelegenheid. Laat het hem weten en u heeft een uniek cadeau.

Bezoekers zijn van harte welkom op maandag t/m donderdag tussen 10.00u en 16.00u. Op vrijdag is het Stadhuis open van 10.00u tot 12.00u.