ENKHUIZEN - In het stadhuis van Enkhuizen is weer een tentoonstelling te bewonderen van lokale kunstenaars. Galerie ‘Onopgemerkte Schatten’ in Enkhuizen organiseert een groepstentoonstelling van eigen kunstenaars.

Baanbreker

Onopgemerkte Schatten is een project van de Baanbreker. De kunstenaars die een achtergrond hebben in de GGZ, krijgen via deze organisatie een podium om hun werk naar buiten te brengen. Doel is het verbeteren van het imago van deze bijzondere kunstenaars. Tevens wordt er begeleid om meer kwaliteit van leven te bevorderen waardoor men weer kan deelnemen aan de samenleving.

Kleurrijk werk

Dat kunst van mensen met een achtergrond in de GGZ niet altijd een donkere uitstraling hoeft te hebben is in deze tentoonstelling mooi te zien. Kleurrijk werk, zowel figuratief als abstract, verfraaien de mooie Blauwe zaal in het stadhuis. Er is o.a. werk te zien van Inge Bakker, Piet Buijsman, Tineke Sminia en Bernard Bos.

Wanneer

De tentoonstelling is in augustus en september tijdens openingstijden in het stadhuis te bewonderen. Neemt u ook eens een kijkje in de sfeervolle galerie / kunstwinkel aan het Venedie 6 in Enkhuizen.