ENKHUIZEN- Langs de kust van het IJsselmeer wordt de komende jaren gewerkt aan natuur, drinkwatervoorziening, energie, recreatie en toerisme, wonen en werken, industrie, landbouw en visserij. Dat heeft gevolgen voor u als inwoner, ondernemer of recreant. De provincie werkt hiervoor samen met Rijkswaterstaat, de gemeenten Enkhuizen, Hollands Kroon en Medemblik, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en PWN. Wij willen graag hierover met u in gesprek. Bekijk het programma, kies uw sessie en meld u aan.


Wat zijn de kustweken?

In het kustgebied waar u woont, werkt en recreëert, gaan de komende jaren meerdere dingen spelen. Het gaat onder meer om natuur, de drinkwatervoorziening, energie, recreatie en toerisme, wonen en werken, landbouw en visserij en industrie. Het kustgebied kan veranderen door de gevolgen van initiatieven en plannen.

Informatie over projecten
De betrokken overheden informeren u graag over lopende en toekomstige projecten en processen. Dit doen zij in de periode van 1 tot en 19 maart 2021 tijdens de Kustweken. Wij gaan dan graag met u in gesprek.

Praat mee
We zijn benieuwd wat u vindt van de ontwikkelingen en uitdagingen waar we voor staan. Door mee te praten tijdens de Kustweken kunt u bijdragen aan de toekomst van uw kustgebied. Er zijn meerdere online bijeenkomsten. Bekijk het via de button 'Programma en aanmelden' hieronder. Kies uw sessie en meld u aan.