ENKHUIZEN - Op zaterdag 4 maart wordt een benefietmiddag- en avond voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië georganiseerd. Het middagprogramma vindt plaats in de Westerkerk en begint om 14.00 uur. Er treden diverse groepen op, waaronder Mehmet Polat, Onstuimig Schuim, Folqworld en Voice Over. Daarnaast worden er Turkse en Syrische hapjes verkocht en is er een kinderprogramma met onder meer Kaatje Stip. In de avond is er in de Zuiderkerk een mooi programma. Dan bijt om 20.00 uur het wereldkoor Cascantar de spits af. Daarna neemt de Freetime Old Dixie Jassband het stokje over. Ook treedt een jonge Turkse formatie op.


Samenwerking

Het benefiet wordt georganiseerd door Gonnie Lubbers. Zij heeft hiervoor samenwerking gezocht met diverse partijen in de stad: de Alaaddin Moskee, het Ondernemerfonds, MADhouse, lokale muzikanten en meer. Hulp is nog steeds van harte welkom. U kunt contact opnemen met Gonnie per mail: gonnie.lubbers@hotmail.com.

Programma

Locatie Westerkerk
13:45 uur Deur open
14:00 uur Opening
14:20 uur Start live muziek en activiteiten: Mehmet Polat, Onstuimig Schuim, Voice Over, Folqworld, Kaatje Stip en meer.

Locatie Zuiderkerk
19:30 uur Deur open
20:00 uur Start live muziek: wereldkoor Cascantor, Freetime Old Dixie Jassband en meer.

Het programma is onder voorbehoud.

Kaarten

Kaarten zijn te bestellen via Madhouse Enkhuizen: www.madhouse-enkhuizen.nl/benefiet. Een middagticket kost 10 euro, voor kinderen 5 euro. Het avondticket kost 25 euro. U kunt ook een combiticket kopen voor 30 euro. De gehele opbrengst gaat naar giro 555.