ENKHUIZEN - Op zaterdagavond 28 oktober wordt er een Allerzielenviering georganiseerd op de gemeentelijke begraafplaats aan het Emmaplein in Enkhuizen. Onze overleden dierbaren hebben een speciale plek in ons hart. Hen herdenken hoort daarbij. De gemeentelijke begraafplaats vormt deze avond een ontmoetingsplek voor alle nabestaanden.


Licht en muziek

De begraafplaats wordt zaterdag 28 oktober van 19.00 tot 21.00 uur opengesteld voor bezoekers. Burgemeester Eduard van Zuijlen en wethouder Win Bijman ontvangen u bij de ingang van de begraafplaats. De begraafplaats is verlicht met fakkels. Aan de bezoekers worden graflichtjes uitgedeeld en er staat een kopje koffie, thee of chocolademelk voor u klaar. In het stiltecentrum kunt u luisteren naar gepaste muziek. Iedereen is van harte welkom op deze bijzondere avond, ook al zijn uw dierbaren elders begraven, bijgezet of uitgestrooid. Daarnaast is de herdenking niet gebonden aan een religie.

Beperkte parkeerplaatsen

Wij willen u verzoeken zoveel mogelijk lopend of met de fiets te komen, omdat de parkeerruimte in de omgeving van de begraafplaats beperkt is.

Adres

Het is adres is: Gemeentelijke begraafplaats Enkhuizen, Emmaplein 1.