Lichte regen8.0 ℃

Holland Sail in Enkhuizen

Bezoekadres:

Holland Sail

Stationsplein 3
1601EN Enkhuizen
0228-312133
info@hollandsail.nl
https://www.hollandsail.nl
Zeilen met Holland Sail

Waarom zeilen met Holland Sail?

Holland Sail is in 2009 opgericht door meer dan 20 eigenaren van traditionele zeilschepen. Deze bevlogen zeilliefhebbers vonden dat het anders moest, wilden hun eigen bedrijf hebben en niet voor een boekingskantoor varen. Daarom richtten zij de coöperatie Holland Sail op.

Wat ons kenmerkt staat hieronder vermeld en wij hopen dat dit de redenen zijn waarom u voor Holland Sail zou willen kiezen!

Passie. Een diepgewortelde passie voor zeilen, dat kenmerkt Holland Sail. Wij koesteren onze traditionele zeilschepen, die vaak al langer dan een eeuw in de vaart zijn. Wij maken van iedere zeiltocht een ware belevenis en delen ons enthousiasme graag met u.

Vakmanschap We durven met gepaste trots te zeggen dat we met onze jarenlange ervaring ons vak verstaan. Door dit vakmanschap van onze professionele bemanning geniet u van een onbezorgde zeilreis.

Kwaliteit Holland Sail biedt prachtige kwaliteitsschepen die voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Met veel aandacht en zorg houden we de schepen van onze vloot in optimale conditie. Daardoor kunt u vertrouwen op een aangenaam en comfortabel verblijf aan boord.

Gastheerschap Wij zetten ons iedere dag voor meer dan 100% in om van uw zeilreis een fantastische ervaring te maken. We ontvangen met regelmaat complimenten over de geslaagde wisselwerking tussen gasten en bemanning. Veel gasten kiezen dan ook een volgende keer weer voor Holland Sail.

Samenwerking Holland Sail is een coöperatie. De scheepseigenaren hebben de coöperatie opgericht met de overtuiging dat hechte samenwerking en samen bewaken van de kwaliteit ten goede komt aan de klant. De kantoormedewerkers zijn in dienst van de coöperatie waardoor er maar één belang is: uw belang. Dat is onze de kracht!
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Holland Sail. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map