Lichte regen5.3 ℃

Atelier le Grand in Enkhuizen

Bezoekadres:

Atelier le Grand

Zuider Havendijk 17
1601JA Enkhuizen
0228-315712
info@atelierenkhuizen.nl
http://www.atelierenkhuizen.nl

Atelier le Grand

Vanaf de Zomer 2015 is het mogelijk om mee te roeien op een van de twee zeewaardige sloepen. Er is ruimte voor -1,-2,-3 roeiers achterelkaar zittend met twee riemen, dan wel tot zes personen met elk 1 riem, zonder roerganger. De ”Spitsgatroeisloepjes” varen heel gemakkelijk en licht met aangepaste riemen voor het binnenwater gebruik.

Vaargebieden zijn: de oude stadsgrachten door de zgn. “Boerenhoek” van Enkhuizen welke rond 1590 zijn aangelegd. Uit deze periode stamt ook de brede “vestinggracht” waarbij het mogelijk is dat de twee roeisloepjes het tegen elkaar opnemen. Normaal echter, vaart men recreatief en geniet onderwijl van de natuur,de wisselende seizoenen en de monumentale stadsbebouwing.

Bijkomend voordeel is dat men tot zeer hoge leeftijd probleemloos kan roeien, -een buitenactiviteit- waarbij echt alle spieren verantwoord worden ingezet!

Mogelijkheden voor oud (studenten) roeiers, maar ook voor “Dummies”. Wij richten ons op een publiek van 35/40+ en ouder, in het kader van een verantwoord varen zonder brokkenmakerij.

Wil je/jullie, zelf dat vrije watergevoel weleens ervaren? Doe dan een aanvraag. Wij varen o.a. eind van de middag/begin van de avond.

Foto's van Atelier le Grand

Atelier le Grand image 1
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Atelier le Grand. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map