Grootebroek - Wilt u gemakkelijker en vol vertrouwen bewegen? Voor iedereen die stevig op de benen wilt staan en de kans op vallen wilt verkleinen organiseert Omringpas de valpreventie cursus ‘In balans 1’.

Met de cursus ‘In balans 1’ wordt u begeleid door speciaal opgeleide fysiotherapeuten. Het doel is om de spieren sterker en soepeler te maken. U krijgt persoonlijke aandacht met tips en begeleiding.

De valpreventie cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten van anderhalf uur en is een combinatie van theorie en praktijk. In Rigtershof, in Grootebroek vindt de cursus plaats op 22, 29 maart, 5, 12 en 19 april 2017 van 13.30 tot 15.00 uur. De cursus is voor Omringpashouders slechts € 50,- en € 60,- zonder Omringpas.

Heeft u de smaak te pakken? Dan kunt u deelnemen aan de vervolgcursus ‘In Balans 2’. In vijf lessen van een uur zal u de oefeningen versterken en uitbreiden.

Voor aanmelding en meer informatie belt u naar 088 – 206 79 99, mailt u naar service@omringpas.nl of kijkt u op www.omringpas.nl