ANDIJK - Het krioelt van de kleine en unieke (web)ondernemers in onze regio. De één bekender als de ander. De één hanteert een shop-in-shop formule, de ander staat op markten en sommigen hebben zelfs een volwaardige webwinkel.

Soms wil je als klant producten bekijken, voelen of ruiken. Dat kan! Op 3 februari van 19.00 uur – 21.30 uur. Diverse ondernemers uit de regio willen u graag beter leren kennen, uitleg geven over de producten, demonstreren en uw vragen beantwoorden.

Zo kunt u kennismaken met modieuze dameskleding, kinderkleding, bloemen, kraam- en babycadeaus, woonaccessoires, houten woonproducten, geurmelts en meer.

Wat deze producten bijzonder maakt? Een aantal steekwoorden van de ondernemers: uniek, biologisch, service, met de hand gemaakt, passie, liefde voor het product, met zorg verpakt, gratis verzending, levering binnen 1-3 werkdagen.

Natuurlijk is de entrée gratis en de ondernemers zorgen voor een gratis hapje en drankje.

Deelnemers shoppen bij lokale (web)ondernemers 3 februari

Casa crea handmade

Woonaccessoires, cadeaus en papierwaren. De kracht van Casa crea zijn eigentijdse woonaccessoires voor eerlijke prijzen. Een snel wisselend assortiment, wat je nu niet koopt, kan morgen al niet meer in de webwinkel staan. Het voordeel voor de klant? Unieke producten die je niet vaak ziet, geen 100 in een dozijn en altijd nét even anders. Veel producten met de hand gemaakt door de eigenaresse, of door derden. De moeite waard om deze producten eens te komen bekijken.

www.casacreahandmade.nl

MBS Design

Geboorteladders, een geweldig kraamcadeau en aanvulling van de babykamer! Ook voor shirtjes, slabbetjes, mutsjes, naamladders, andere ladders, of op maat gemaakt kan je hier terecht. Allemaal van het eigen merk: MBS Design.

www.mbsdesign.nl

Faible Fashion

Mode, maar dan net even anders. Deze kleding past altijd, welke bouw jouw lichaam ook heeft.

En is je outfit compleet? Scoor er dan nog een passende tas, sieraden of portomonnee bij.

Faible fashion organiseert shopping nights, 10 vriendinnen bij elkaar en shoppen maar! Zowel thuis als op locatie.

www.faiblefashion.nl

Flower in a box

Zeg het met bloemen! Je ziet ze bijna niet meer, bloemenwinkels. Flower-in-a-box mag zichzelf een volwaardige online bloemenwinkel noemen, alles is mogelijk en overal wordt aan gedacht.

Flower in a box verzorgt jouw gehele bestelling, de bloemen worden ingekocht, gebonden naar wens en bezorgd in een box! In de regio wordt er gratis bezorgd. Service! Je kan een boeket uitkiezen, maar ook je eigen boeket samenstellen. Voor 14.00 besteld is de volgende dag al geleverd.

www.flowerinabox.nl

MoLelo

Passie voor homemade. Biologisch en kwaliteit, zo valt MoLelo te omschrijven. Zij maken soja-waxmelts in wel bijna 100 geuren. Kies een mooie brander uit en je huis ruikt heerlijk. Ook voor biologische jam, met 60% minder toegevoegde suikers kan je bij MoLelo terecht. Je kan elke eerste donderdagavond van de maand binnenlopen. Eigenlijk de moeite waard om te komen proeven!

www.molelo.eu

Kleine Vonkjes

Stoere meiden en stoere ventjes kopen bij Kleine Vonkjes. Met twee stoere Vonkjes in huis weet de eigenaresse precies waar zij het over heeft en wat jouw kids leuk staat. Aan de mama’s wordt ook gedacht, stoere kleding en accessoires. Kleine Vonkjes verzorgt ook een home-party. Vriendinnen of vrienden met kinderen? Nodig ze uit en Kleine Vonkjes regelt de rest.

www.kleinevonkjes.nl

Wil jij ook je producten en bedrijf, op 3 februari, promoten?

Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar.

Bel of Whatsapp naar – 0612093006

info@casacreahandmade.nl


Voor de eerste 25 gasten staat er een goodiebag klaar!

Tot 3 februari!

19.00 uur – 21.30 uur

De Kapel - Middenweg 48, 1619 BN Andijk

Bel voor meer info & opgave naar 0612093006