Dé vakprijs binnen de trouwbranche voor de beste trouwleveranciers van Nederland

De genomineerden van de Dutch Wedding Awards 2016 zijn gisteren bekend gemaakt. Met stralende gezichten en bonzende harten werden de gelukkigen overvallen door een echte hartenman om het heugelijke nieuws te horen dat zij door de vakjury verkozen zijn tot genomineerden in één van de tien categorieën van de Dutch Wedding Awards.

Stylingbureau White Weddings uit Blokker werd voor de 2e keer op rij genomineerd voor beste Weddingstyliste. Ook bij Patisserie Micha & Diana's uit Hoogkarspel kwamen de hartenmannen een taartje eten. Zij werden eveneens voor de 2e keer op rij genomineerd in de categorie Beste Bruidstaartspecialist. Voor Classy Affairs uit Hoorn, weddingplanner van multiculturele bruiloften, was de verrassing ook groot. Zij maakt kans op de titel Beste Weddingplanner van het jaar 2016/2017.

De feestelijke uitreiking vindt plaats op Valentijnsdag 2017 in Studio 21 te Hilversum. De winnaars worden in 10 categorieën beloond met een Dutch Wedding Award, dé vakprijs binnen de trouwbranche.

Kijk voor meer informatie over de Dutch Wedding Awards op www.dutchweddingawards.nl.