Het is bij de aanschaf van werkkleding, schoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) belangrijk dat je de juiste keuzes maakt. Dat kan online, maar nog beter is het om persoonlijk advies te krijgen van professionals. De winkel van Bowork staat wat dat betreft voor klanttevredenheid, want daarmee is alles samen te vatten, van kwaliteit tot service. Je wilt voor je eigen bedrijf toch het beste van het beste?

Persoonlijke benadering

Bowork onderscheidt zich in alles op het gebied van persoonlijke benadering. Dit merk je als je in de fysieke winkel van Bowork in Bunschoten komt. Het aanbod met werkkleding, werkschoenen en PBM spreekt daarbij voor zich, maar de persoonlijke benadering maakt het onderscheid.

Daarbij maakt het niet uit of je als particulier of als zakelijke klant de deur binnenstapt, want iedereen mag rekenen op dezelfde persoonlijke service. Bowork in Bunschoten heeft het perfecte aanbod voor iedereen en onze medewerkers helpen je graag op weg om de ideale werkkleding, werkschoenen of PBM te kopen.

Werkkledingwinkel en werkschoenenwinkel ineen

De werkschoenenwinkel en werkkledingwinkel bevindt zich aan Het Steenland 3 in Bunschoten nabij de A1. Je parkeert er gratis voor de deur op het parkeerterrein. Kom je langs bij ons in de winkel, kijk dan gerust rond of neem werkkleding mee de paskamer in om op je gemak te kijken of de kleding goed zit.

Wij staan stand-by om je te helpen, maar dringen ons niet op. Heb je bijvoorbeeld een vraag over werklaarzen, klompen of andere werkschoenen, stel ze ons gerust. Wij hebben de expertise in huis om je het beste persoonlijke advies te geven.

Belang van persoonlijk advies

Het kopen van werkkleding en werkschoenen is niet alleen een kwestie van kijken of alles past. Het is zoveel meer dan dat en daarom zijn wij ook zo graag bereid om je persoonlijk van advies te voorzien. Bijvoorbeeld als het gaat om de veiligheid en bescherming, waar in de werkomgeving hoge eisen aan worden gesteld.

Er zijn in verschillende sectoren specifieke eisen van toepassing en meer algemene vereisten voor werkkleding zijn vastgelegd in de norm: EN ISO 13688. Zo hebben wij onder meer ook multinorm werkkleding beschikbaar, die je tegen allerlei mogelijke risico’s bescherming biedt.

Wij denken met je mee om je met de juiste werkkleding en werkschoenen van de beste oplossing te voorzien. Kom maar snel langs bij de winkel van Bowork. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag vanaf 9:00 uur geopend. De winkel sluit doordeweeks om 17:30 uur en op zaterdag wat eerder om 13:00 uur.