Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) geeft aan dat gezond eten en veel bewegen helpt je weerstand op peil te houden. Hierbij is het goed om te weten dat onze producten voldoen aan de Europese wetgeving en per maaltijd minimaal 30 procent bevatten van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitaminen en mineralen.


Als je in Stap 1, 2, 3 zit, neem je in ieder geval drie van onze maaltijden per dag. Met gevarieerde keuzes uit de bijbehorende voedingsgroepen kom je dagelijks dus ruim aan je benodigde vitaminen en mineralen. De hogere Stappen vul je steeds meer aan met producten uit de reguliere voedingsgroepen. Ons advies is dan ook om je te houden aan wat de Stap die je volgt je voorschrijft, zodat je een volwaardig voedingspatroon behoudt.

Overleg voor maatwerk met je consulent.
Red je het niet met de hoeveelheid maaltijden die je nog thuis hebt, of loop je andere producten mis omdat het niet meer aanwezig is in de supermarkt? Voel je dan vrij om hiervoor je consulent te raadplegen. Ze staan voor je klaar, ook in tijden als deze.

Je consulent is er om met jou een plan op maat te maken en zorgt ervoor dat je geen voedingsstoffen tekort komt. Erg belangrijk op dagen waarop we allemaal dat extra beetje weerstand kunnen gebruiken.

Hierbij willen we nogmaals benadrukken dat je tijdens ons dieet geen essentiële voedingsstoffen tekort komt. Of je nu in Stap 1 zit, of in Stap 7.

Het volgen van The 1:1 Diet leidt niet tot een verminderde weerstand. Dit wil niet zeggen dat je niet besmet kunt raken door welk virus dan ook. Houd je daarom aan de adviezen van het RIVM.

Houd het coronavirus op afstand, door te kiezen voor begeleiding op afstand.

1 op 1 begeleiding door je consulent kan nog steeds! Je staat er bij ons nooit alleen voor. De begeleiding hoeft niet in de praktijk plaats te vinden. Denk aan email, WhatsApp of gewoon telefonisch. Overleg met je consulent of je producten kunt ophalen of eventueel thuis kunt laten bezorgen.

Juist nu komt het dieet neer op maatwerk en gezonde voeding. Informeer bij twijfel bij je consulent welke mogelijkheden er zijn en overleg samen wat het beste past.

Stay on track, stay healty and stay in touch!

06-40500773

Mail: astridalkema@quicknet.nl