ENKHUIZEN - De politie staat nog altijd voor een raadsel wat er met de vermiste Siebe Viegers is gebeurd. De 26-jarige man uit Enkhuizen wordt sinds donderdagnacht vermist toen hij met een vriend Café de Slof in de Westerstraat verliet. Waar zijn kameraad de ene kant op ging ging Siebe de andere kant op, maar hoewel hij slechts enkele minuten van het café woonachtig is, is hij nooit thuis gekomen.

Zaterdagochtend werd er behalve door de politie ook een grote zoekactie gestart, in en rond Enkhuizen, door vrienden en familie van Siebe. Met een politieboot werd zelfs het water van de Zuider Havendijk afgegaan,maar zonder resultaat. Ook camerabeelden uit de directe omgeving van de bewuste nacht leverden nog geen beelden van Siebe op.
Zondag gaat de zoektocht verder.

Siebe is 2.00 meter lang, heeft een zeer slank, maar atletisch postuur en groene ogen. Hij heeft halflang donkerblond haar, een snor en een sikje.
Donderdagnacht droeg hij een zwarte, leren jas, een groene muts met buttons van muziekbands, zwarte skinny jeans, een T-shirt of overhemd en zwarte Converse-sneakers met daarop een verwijzing naar de band AC/DC.

Verder draagt hij een bandje met een geel vredesteken, een zilverkleurig kettinkje met een vierkant hangertje van hout en een zilverkleurig kettinkje met een verwijzing naar het verhaal van de Lord of the Rings.

Wie Siebe heeft gezien of weet waar hij is, wordt verzocht contact op te nemen met de politie op 0800-6070.